Dania główne

Dania główne

1. Polik wołowy duszony w czerwonym winie/ puree truflowe /warzywa sezonowe/ demi glace

60,00

2. Noga z kaczki confit/ kopytka szpinakowe/ buraki glazurowane z jabłkiem/ demi glace 

55,00

3. Biodrówka jagnięca/ puree z groszku z miętą/ karmelizowany korzeń pietruszki/ ziemniaki la ratte/ demi glace z estragonem

69,00

4. Sznycel cielęcy/ jajko sadzone/ maślane puree ziemniaczane/ sałatka z zielonego ogórka z koprem i creme fraiche

59,00

5. Burger z szarpaną karkówką wołową/placek ziemniaczany/ sałaty mieszane/ pomidor/ sos ranczerski

43,00

6. Smażony filet z okonia morskiego/ puree z kalafiora/ brokuł/ ravioli z gorgonzolą i szpinakiem

65,00

7. Grillowany stek z polskiej polędwicy wołowej/ ziemniaki la ratte/ warzywa sezonowe/ sos truflowy

105,00

8. Palony kalafior romanesco/ puree z dyni z szafranem/ chipsy z topinamburu/ wegański demi glace

49,00

 

Dania dziecięce

1. Krem pomidorowy

15,00

2. Makaron w sosie napoli

18,00

3. Nuggetsy z kurczaka/ frytki/ glazurowana marchew

25,00