Dania główne

Dania główne

1. Polik wołowy duszony w czerwonym winie/ młode ziemniaki z koprem/ warzywa sezonowe/ demi glace

62,00

2. Noga z kaczki confit/ kopytka szpinakowe/ glazurowane buraki z jabłkiem/ demi glace

56,00

3. Sznycel cielęcy/ jajko sadzone/ maślane puree ziemniaczane/ sałatka z pomidorów i ogórków małosolnych z wędzonym twarogiem

61,00

4. Burger/ sezonowana wołowina/ cheddar/ smażona cebula/ pikle z ogórka/ boczek/ harissa mayo

46,00

5. Smażony filet z okonia morskiego/ puree ze szpinaku z czosnkiem niedźwiedzim/ brokuł i groszek w emulsji maślanej/ ravioli z halloumi i bazylią

67,00

6. Grillowany stek z polskiej polędwicy wołowej/ młode ziemniaki z koprem/ warzywa sezonowe/ sos truflowy

110,00

7. Grillowany wędzony schab z kością Kasseler/ młode ziemniaki z koprem/ fasolka szparagowa z bułką tartą/ sos holenderski

54,00

8. Assiette z kalafiora/ pieczony kalafior/ puree z kalafiora/ chipsy z kalafiora/ vege demi glace

49,00

Dania dziecięce

1. Krem pomidorowy

15,00

2. Makaron w sosie napoli

18,00

3. Nuggetsy z kurczaka/ frytki/ glazurowana marchew

25,00