Dania główne
1. Polik wołowy duszony w czerwonym winie/ młode ziemniaki z koprem/ warzywa sezonowe/ demi glace |
62,00 |
2. Noga z kaczki confit/ kopytka szpinakowe/ glazurowane buraki z jabłkiem/ demi glace |
56,00 |
3. Sznycel cielęcy/ jajko sadzone/ maślane puree ziemniaczane/ sałatka z pomidorów i ogórków małosolnych z wędzonym twarogiem |
61,00 |
4. Burger/ sezonowana wołowina/ cheddar/ smażona cebula/ pikle z ogórka/ boczek/ harissa mayo |
46,00 |
5. Smażony filet z okonia morskiego/ puree ze szpinaku z czosnkiem niedźwiedzim/ brokuł i groszek w emulsji maślanej/ ravioli z halloumi i bazylią |
67,00 |
6. Grillowany stek z polskiej polędwicy wołowej/ młode ziemniaki z koprem/ warzywa sezonowe/ sos truflowy |
110,00 |
7. Grillowany wędzony schab z kością Kasseler/ młode ziemniaki z koprem/ fasolka szparagowa z bułką tartą/ sos holenderski |
54,00 |
8. Assiette z kalafiora/ pieczony kalafior/ puree z kalafiora/ chipsy z kalafiora/ vege demi glace |
49,00 |
Dania dziecięce
1. Krem pomidorowy |
15,00 |
2. Makaron w sosie napoli |
18,00 |
3. Nuggetsy z kurczaka/ frytki/ glazurowana marchew |
25,00 |