Dania główne
| 1. Zraz wołowy/ puree z modrej kapusty/ kopytka/ palona cebula/ sos własny |
69,00 |
|
2.Pierś z kaczki rose/ pyzy/ puree z dyni/ demi glace z wiśniami |
65,00 |
|
3. Sznycel cielęcy/ jajko sadzone/ maślane puree ziemniaczane/ mizeria |
68,00 |
|
4. Burger z pastrami naszej produkcji/ sos sos BBQ/ pieczarki/ papryka/ cebula/ cheddar *frytki stekowe 13,00 |
48,00 |
|
5. Filet z sandacza/ puree koperkowe/ brokuły nimi/ sos holenderski |
68,00 |
|
6. Filet mignon z krzyżowej wołowej/frytki stekowe/ warzywa sezonowe/ sos bernaise |
115,00 |
|
7. Beacon steak/ frytki stekowe/ miks sałat/ sos BBQ |
63,00 |
|
8. Hot Dog/ glazurowany boczek sous vide/ kimchi naszej produkcji/ miso majo/sezam *frytki stekowe 13,00 |
41,00 |
Dania dziecięce
| 1. Krem pomidorowy |
16,00 |
| 2. Makaron/ masło/ parmezan |
20,00 |
| 3. Nuggetsy z kurczaka/ frytki/ surówka z marchwi |
26,00 |