Dania główne
1. Polik wołowy duszony w czerwonym winie/ młode ziemniaki z koperkiem/ warzywa sezonowe/ demi glace |
65,00 |
2. Noga z kaczki confit/ smażona pyza na maśle/ młoda kapusta duszona w piwie/ demi glace śliwkowy |
58,00 |
3. Sznycel cielęcy/ jajko sadzone/ maślane puree ziemniaczane/ sałatka z pomidorów z ogórkiem małosolnym i wędzonym twarogiem |
64,00 |
4. Burger z pastrami naszej produkcji/ sos serowo paprykowy/ pieczarki/ papryka/ cebula |
48,00 |
5. Filet z halibuta/ kuskus perłowy/ zielone warzywa/ emulsja z nashi i masła |
70,00 |
6. Grillowany stek z polskiej polędwicy wołowej/ młode ziemniaki z koprem/ warzywa sezonowe/ sos bernaise |
115,00 |
7. Wędzony schab z kością Kasseler/ puree szczypiorkowe/ fasolka szparagowa z bułką tartą/ sos chrzanowy |
63,00 |
8. Falafel/ hummus z suszonymi pomidorami/ pikle/ sezam/ kolendra |
49,00 |
Dania dziecięce
1. Krem pomidorowy |
15,00 |
2. Makaron w sosie napoli |
19,00 |
3. Nuggetsy z kurczaka/ frytki/ glazurowana marchew |
26,00 |